Prof. Dr. Cengiz Bahadır

Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Klinik Nörofizyoloji Uzmanı

Tv Programları

Katılmış olduğum TV programlarından bazılarının tekrar kayıtlarını aşağıdaki bağlantılardan izleyebilirsiniz. Yayın kayıtlarına eriştiğimiz programların tümüne medya sayfamız üzerinden erişebilirsiniz. Güncel bilgiler ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdiğimiz içeriklerimizi youtube kanalımızdan da takip edebilirsiniz.

cengiz bahadir

Prof. Dr. Cengiz Bahadır

Kanalımızda kas, iskelet ve sinir sitemini etkileyen hastalıklar ve tedavileri hakkında herkesin anlayabileceği şekilde kısa bilgiler verip kliniğimizde uyguladığımız özel enjeksiyonlar, her türlü girişimsel işlemler, tedavi için kullandığımız farklı yöntemlere dair bilgilendirici kısa uygulama videoları yayınlıyoruz. Böylece hastalarımızla benzer rahatsızlıklara sahip olan hastaların doğru tedavilerin nasıl olması gerektiği hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

Makalelerim

Makalelerimizde, kas, iskelet ve sinir sistemi üzerinde etkili olan çeşitli hastalıkların kökenlerini, belirtilerini ve en önemlisi tedavi seçeneklerini ele alıyoruz. Amacımız, sizi bilgilendirmek ve benzer sağlık sorunlarına sahip olan hastalarımızın doğru tedavi yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmaktır.